0775-33 30 55

Mån - Fre: 9:00 - 17:00

Träfönster med riktig träkänsla

Trä är en vacker naturprodukt och som har många bra egenskaper för ett långlivat fönster.

 

Träets styrka, formbarhet och förmåga att skapa en varm och trivsam känsla inne är oöverträffad enligt oss. Det har också bra isolerande egenskaper vilket bidrar till lägsta möjliga energiförlust. För ett underhållsfritt ägande finns naturligtvis aluminiumklädd utsida som tillval till alla våra fönster. Nordiska Fönsters träfönster är designade för ett det nordiska klimatet. Detta innebär extra rötskydds behandling i karmar, mer genomtänkt tätning med extra bra isolervärde, samt vinklade profiler för ökat ljusinsläpp. På Nordiska Fönster får du en noga utvecklad produkt med bättre design och prestanda till ett lägre pris. Jämför själv!

 

Fingerskarvad furu

Alla fönster är tillverkade av kvistfritt kärnvirke från furu som är lamellimmad och fingerskarvad. Vi nöjer oss inte enbart med snygg design utan kombinerar det med kvalitetstänk. Träslag är av högsta kvalitet!

Norrland Plus

Bästa tänkbara fönster. För dig som ställer höga krav på isolervärde och design.

 • 3-glas med 36mm glaskassett med dubbla isolerglas
 • U-värde hela konstruktionen: 1,4-1,0
 • Vinklade profiler för ökat ljusinsläpp
 • Garanti trä 10 år
 • Garanti konstruktion och glas 10 år

   

  Riktig garanti

  Rötskyddsbehandlat med 5 år riktig garanti. En del kräver att man inom 2 år måste måla sitt fönster för att bibehålla garantin. Hos  Nordiska Fönster får man fem års riktig garanti mot röta samt 10 år på beslag och funktion.