0775-33 30 55

Mån - Fre: 9:00 - 17:00

PVC Fönster

 

Tekniskt sett det bästa fönstret. Att PVC gulnar, bleks eller spricker finns inte i vår värld. Vem vill ha ett fönster där det uppstår röta och färgen flagnar? Med våra underhållsfria PVC fönster har du tryggat din framtid, både ekonomiskt och med underhållsarbete. Med Klass A på både energi och PVC-karm kan vi stolta leverera Nordiska fönsters varumärke Fjord som är ett underhållsfritt fönster som ger maximal livslängd och kvalité.

Fjord

Hög kvalitet till bästa pris. För dig som vill ha ett riktigt bra fönster.

Fungerar lika bra till nybyggnation som till renovering. Liknande kvalitet och design finner man i proffsbygghandeln men får betala betydligt mer än hos oss.

  • 76mm karmdjup
  • 5-kammarsystem
  • 2 tätningslister
  • Modern design med raka linjer
  • 3-glas med 48mm glaskassett
  • Garanti på standard vit PVC 30 år
  • Garanti på övriga kulörer och konstruktion 10 år

Är dina fönster isolerade?

Ett bättre inomhusklimat

PVC fönster - Bäst i test vid brand

Cirka 30 procent av energiförbrukningen i ett hus går ut genom fönstren. Våra PVC fönster är otroligt välisolerade och hjälper till att drastiskt sänka din energiförbrukning. Glaskassetter med dubbla energiglas är dessutom väldigt ljudisolerande vilket bidrar till en tyst miljö och en mindre stressande tillvaro.

Våra 3-glas har alltid dubbla thermoglas vilket kraftigt reducerar kallras men även mot värme. Man får helt enkelt ett bättre inomhusklimat. Alla våra glaskassetter är försedda med Argon-gas mellan varje glasskikt. Gasen är helt miljövänlig och sänker U-värdet mer än vad vanlig luft gör, samt att det inte ska bildas kondens. Vi rekommenderar 3-glas till fastigheter som värms upp året runt och som man vistas mycket i.

Vid en brand reagerar olika fönstermaterial på olika sätt. I de studier som har gjorts visar sig PVC fönster det som står sig bäst då det har högre antändningstemperatur samt att produkterna fungerar även vid övertändning. Brandtester, utförda av Lunds Tekniska Högskola, visar att PVC är överlägset brandsäkrare än vanligt träfönster. SP test och P-märkning stödjer dessa fönsters kvalité och effektivitet.